Financieel,  Zakelijk

Als zzp’er is het van belang om een vangnet te hebben

Verzekeringen, dit vraagstuk is en blijft complex. Ook over verzekeringen bestaan ​​veel misverstanden. Zelfstandigen komen deze situatie meestal tegen, het kan bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of andere verzekeringen zijn waar u als zelfstandige weinig van begrijpt.

Dit voorkomt helaas dat zelfstandigen een adequate verzekering afsluiten om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Sommigen weten bijvoorbeeld niet eens hoe hen leven echt zal veranderen als ze niet meer kunnen werken. Dit is natuurlijk onhandig, want u kunt de AOV eenvoudig aanpassen aan uw financiële situatie en wensen. Het hangt allemaal af van het premiebedrag.

Kies een goed broodfonds uit

Er zijn veel soorten broodfondsen, Tulpenfonds is hier een van. Zij zijn een vangnet voor zelfstandigen. Je kunt altijd een beroep op hen doen. Dit broodfonds is afkomstig van van de sociale zekerheid. Zij staat er garant voor dat een ieder in Nederland een goed vangnet heeft.

Sociale zekerheid is een openbaar systeem dat het inkomen en / of de zorg van een individu of gezin garandeert. Dit kan zowel tijdelijk als voor een langere periode zijn. Echter geldt dit alleen voor situaties waarin zelfstandigen zelf niet voldoende inkomen (of zorg) kunnen genereren. Dit omvat pensioenen, ziekte, arbeidsongeschiktheid, enz.

Laat u helpen als u een verzekering wil afsluiten

AOV is hierboven al kort genoemd, ik zal hier nu wat dieper op ingaan. Soms denkt men dat u online betere of goedkopere AOV’s kunt vinden. Het vinden van de juiste AOV kost echter veel moeite en tijd. Dit zelf uitzoeken is dan ook een lastige opgave. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten garanties en bijbehorende voorwaarden. Tulpenfonds heeft de juiste experts in huis op dit gebied. Medewerkers kunnen het afsluiten van een AOV een stuk eenvoudiger voor u maken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *