Stretchfolie
Zakelijk

Bescherm je producten

Door het gebruik van stretchfolie bescherm je producten en dozen die op een pallet of een kar staan. De folie wikkel je eenvoudig om dozen of andere goederen heen omdat deze licht rekbaar is. Bevestig je de folie ook nog aan de pallet of de kar dan staan de producten stevig vast. In heel veel gevallen is de folie doorzichtig, hierdoor zie je na het verpakken nog steeds wat de lading inhoudt. De folie wordt soms ook wel wikkelfolie genoemd, omdat je de goederen omwikkeld met de folie.

Stretchfolie

Veiligheid voor alles

De meest gebruikte kleur voor stretchfolie is doorzichtig, toch is de folie ook beschikbaar in andere kleuren. Het is niet altijd gewenst dat iedereen ziet wat er op de pallet zit tijdens het transport, daarom is er ook zwarte folie beschikbaar. Hierbij zie je uiteraard niet wat er op de pallet staat, heb je een waardevolle zending dan is het misschien een veilig idee om niet iedereen te laten zien wat er op de pallet staat. Dit kan diefstal eventueel diefstal voorkomen van je goederen.

Stretchfolie

Diverse breedtes en diktes verkrijgbaar

Verschillende breedtes en diktes stretchfolie zijn beschikbaar in het assortiment van pacomaeurope.com. De wikkelfolie is verkrijgbaar vanaf 7 micron tot 35 micron, ook de rekpercentages kunnen verschillen. Natuurlijk is het verstandig om eerst te kijken waar je het folie precies voor wilt gebruiken, en wat je ermee wilt verpakken of beschermen. Weet je niet precies welke folie je nodig hebt, dan staan de specialisten van pacomaeurope voor je klaar om je wegwijs te maken in de soorten folie.