raamstickers
Zakelijk

De handigheid van raamstickers

Raamstickers zijn stickers die zijn ontworpen voor op het glas. Ze lijken op het algemeen veel op andere soorten stickers. De meeste raamstickers worden gemaakt van transparant of wit vinyl. het grote verschil met andere stickers, is dat de plakkant ook bedrukt kan worden. Hierdoor kun je de sticker aan twee kanten van het raam goed zien. 

Eigen ontwerpen

Waarvoor worden raamstickers gebruikt?

Er zijn erg veel mensen die gebruik maken van raamstickers. De voornaamste reden hiervan is omdat het zorgt voor meer privacy. Wanneer je namelijk in een drukke straat woont, komt het vaak voor dat bijvoorbeeld de tegenover buren even naar binnen kijken. Niet iedereen vindt dit even prettig. Daarnaast kunnen mooie raamstickers het uiterlijk van een huis verbeteren. Zo kan een saaie deur met een groot raam ineens een stuk minder saai eruit gaan zien. Wel is het dan van belang dat je een raamsticker kiest die bij jou past.

Verschillende mogelijkheden

De verschillende soorten raamstickers

Er zijn in Nederland erg veel verschillende raamstickers op de markt. Zo kun je kiezen voor een bepaald patroon, maar kun je het ook lekker simpel houden. Daarnaast zijn er erg veel raamstickers waarbij de namen op de sticker zijn verwerkt. Hierdoor ziet de deur er al een stuk mooier uit. Daarnaast weten mensen of ze bij het juiste adres zijn of niet. Raamstickers zijn meestal wit/ wit doorzichtig. Een wat meer transparante (qua kleur) raamsticker valt minder op en wordt over het algemeen als rustiger beschouwd.