advocaten nijmegen
Zakelijk

Deze advocaten in Nijmegen staan voor je klaar

Relaties kunnen op vele mooie manieren ontstaan en kunnen een hele draai geven aan je leven. Zeker wanneer de eerste ideeën van samenwonen tot stand komen. Echter loopt het niet altijd goed af. Maar hoe ga je dan verder, zeker wanneer je al samen spullen hebt gekocht en gezamenlijke rekeningen hebt. In deze situaties is het verstandig om naar een advocatenbureau te gaan. Deze advocaten in Nijmegen zijn onder andere gespecialiseerd in familierecht. Aan de hand van de nodige ervaring in huis ben je zeker van prettige en professionele ondersteuning.

Advies op maat

Deze advocaten in Nijmegen zijn betrokken

Een frisse blik en een nieuw perspectief kan een verschil maken. Ze begrijpen dat deze situaties emotioneel zwaar kunnen zijn. Het is natuurlijk mogelijk dat je zelf goed in staat bent om samen tot oplossingen te komen. Het blijft van belang op bij die oplossingen te maken op basis van actuele kennis. Grip Advocaten beschikt over deze kennis en geeft je graag advies op maat.

Familierecht

Bij de term familierecht vallen verschillende onderdelen. Denk hierbij aan

  • Naamswijziging
  • Gezag over kinderen
  • Echtscheiding
  • Huwelijkse voorwaarden
  • Boedelverdeling
  • Alimentatie

Bij deze onderdelen komen punten naar voren waar vaak niet over nagedacht wordt. Wie gaat er voor de kinderen zorgen? Kunnen we wel in het huis blijven wonen? Doordat deze situaties samen gaan met emoties is het nemen van duidelijke beslissingen lastig en moeilijk. Met ondersteuning en advies kunnen jullie samen ook in rust beginnen om het nieuwe leven zonder elkaar weer op te bouwen.

Professioneel

Erfrecht

Naast familierecht bieden deze advocaten in Nijmegen ook hulp met erfrecht. Een goede afsluiting na een overlijden biedt verlichting in een al moeilijke periode. Het erfrecht bepaalt onder andere wie van jouw erven, wanneer je ter overlijden komt. Is dat alleen je echtgenoot of partner en bloedverwanten. Door middel van gespecialiseerde kennis kunnen ze nalatenschappen met je afwikkelen.