Afvalcontainer huren op elke gewenste locatie
Zakelijk

Een afvalcontainer huren op elke gewenste locatie

Ben je aan het klussen of verbouwen en komt er best wat puin vrij? Daar moet je natuurlijk vanaf maar alles constant in zakken doen en wegbrengen schiet ook niet op. Je kunt daarom een afvalcontainer huren op elke gewenste locatie.

Verhuizen

Wat is een afvalcontainer?

Een afvalcontainer is heel praktisch als je aan het klussen of verbouwen bent. Het is in feite een hele grote afvalbak waar je van alles in kwijt kunt. Er zijn veel formaten om uit te kiezen. Het is belangrijk om te kijken hoeveel vuil en puin en hout je denkt over te hebben want het is vaak meer dan je denkt. Dan zet je dus zo’n afvalcontainer voor de deur en kun je daar alles in gooien. Als je klaar bent wordt het puin door een bedrijf afgevoerd of doe je dit zelf. Het is een last van je schouders als je met een drukke verbouwing bezig bent want vaak is dat al behoorlijk veel gedoe. Bovendien is het een nette manier om ervoor te zorgen dat je buren geen overlast ervaren van al het vuil voor de deur bij jouw verbouwing. Houd er wel rekening mee dat de container groot is en een plekje nodig heeft. Je houdt er namelijk soms een parkeerplek mee bezet. Overleg dit wel met je buren.

Verhuizen

Afmetingen van de containers

Zoals eerder genoemd zijn er een aantal soorten containers om uit te kiezen. De gangbare maten zijn meestal:

  • L 190 X B 160 X H 110
  • L 245 X B 160 X H 120
  • L 365 X B 180 X H 100
  • L 365 X B 180 X H 155

Heb je geen idee welk formaat je nodig hebt? Vaak kan een aannemer, klusbedrijf of de leverancier van de container je wel helpen hiermee. Een tip: als je precies op de rand zit qua nodige capaciteit, neem dan een maat groter. Er komt altijd meer puin vrij dan je in eerste instantie verwacht.