atlas werkschoenen
Zakelijk

Het belang van veilige Atlas werkschoenen

Op dit moment hechten steeds meer werkgevers waarde aan een veilige werkomgeving. Daarnaast zijn ook steeds meer werknemers zich bewust van een veilige werkomgeving. Helaas hebben hier een aantal vervelende ongevallen aan vooraf moeten gaan. Gelukkig heeft dit wel geleid tot de huidige situatie waarin iedereen meer waarde hecht aan veiligheid. Hierdoor zijn veel verschillende maatregelen genomen, zoals het verplichten van veiligheidsschoenen. Echter, er zit veel verschil in de verschillende soorten werkschoenen. Ben je op zoek naar comfortabele werkschoenen? Dan zou je eens kunnen kijken of de Atlas werkschoenen iets voor je zijn. Het voordeel van deze werkschoenen dat ze zowel in een hoge als in een lage variant verkrijgbaar zijn. 

atlas werkschoenen

De veiligheidslaarzen van Atlas

Ben je op dit moment op zoek naar nieuwe veilige werkschoenen? Dan zou je eens kunnen kijken naar de verschillende modellen van Atlas. Echter, wanneer je veel buiten bezig bent, zou je er voor kunnen kiezen om veiligheidslaarzen aan te schaffen. Het voordeel van deze laarzen is dat de waterdicht zijn en bovendien gemakkelijk aan en uit te krijgen zijn. Deze laarzen zijn dus ideaal voor mensen die werkzaam zijn in de buitenlucht, bijvoorbeeld in de wegenbouw.

atlas werkschoenen

Atlas werkschoenen voor de industrie

Wanneer je werkzaam bent in de industrie en de werkplaats eigenlijk altijd binnen is, zou je eens kunnen kijken naar de lage variant. Het voordeel van deze variant is dat deze erg licht zijn en je er hierdoor lang op kunt lopen. Echter, het is natuurlijk nog steeds van belang dat deze schoenen veilig zijn. Hierom hebben ze een harde neus en daarnaast ook een harde onderkant.