Geen categorie

Hoger in Google met linkbuilding

Elke dag werk jij weer hard aan je bedrijf. Wat je aanbied is natuurlijk van de allerbeste kwaliteit. Aandacht voor je klanten is vanzelfsprekend en onbeperkt. Je weet hoe belangrijk het is om te netwerken, dus regelmatig bevind jij je weer op een geplande borrel om kennis te maken met nieuwe mensen. En ook op het maken van je website heb je niet bespaard. Een pareltje om te zien, zodat jouw klanten als vanzelf bij jou willen kopen. De enige uitdaging die je nu nog hebt: hoe zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten naar jouw mooie website komen?

Linkbuilding is het antwoord

Om klanten naar jouw website te krijgen moet je ervoor zorgen dat de link naar je website bekend is. Niet alleen bij jezelf en je huidige klanten, maar overal waar jouw doelgroep zich bevindt. Onderzoek eens welke websites jouw potentiële klant allemaal bezoekt. Als je dat eenmaal weet kun je gaan beginnen met linkbuilding. Daarmee wissel je als het waren de link van je website uit, zodat je op meerdere plekken te vinden bent voor jouw toekomstige klant.

Vergeet trouwens ook niet hoe belangrijk het is om hoog in de zoekresultaten van Google te eindigen. Als je echt gevonden wilt worden moet je minimaal op de eerste pagina van de zoekresultaten staan. Verder dan deze pagina wordt meestal niet gekeken. Gelukkig heeft goede linkbuilding ook een geweldige uitwerking op jouw plek binnen de zoekresultaten van Google. Een extra motivatie dus om hiermee aan de slag te gaan en te zorgen dat het staat als een huis. 

Hoe werkt het dan precies?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met linkbuilding en uitzoeken hoe het precies werkt. Een lang traject van trial and error zal het gevolg zijn, waardoor je mogelijk gefrustreerd en nog steeds laag in de zoekresultaten eindigt. Belangrijk om te weten is dat het één op één uitwisselen van je link met een andere website vaak averechts werkt. Belangrijker is om links uit te wisselen tussen vier of meer verschillende websites. 

Om te zorgen dat je het in één keer goed doet is het belangrijk op linkbuilding advies te vragen aan een expert. Iemand die hier dagelijks mee bezig is en je alle kneepjes van het vak kan leren. Of, misschien zelfs nog wel handiger, iemand die het allemaal voor jou wil doen. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dan sta je binnen no time op de eerste plaats in de zoekresultaten.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *