folder verspreiding
Zakelijk

Laat iedereen profiteren van je voordelen

Wanneer je als bedrijf iets onder de aandacht wilt brengen, is folder verspreiding de perfecte manier. Omdat de folders direct in je eigen brievenbus of op de deurmat vallen kun je er als bewoner niet omheen, vaak worden ze graag gelezen om de voordeeltjes eruit te pikken. Je bereikt over het algemeen meer dan de helft van de bewoners in je regio, je kunt ook een kortingscode toevoegen om te meten hoeveel inwoners de folders lezen of gebruiken. De kosten voor een verspreiding bij adverteerweb.nl zijn zeer voordelig en altijd de moeite om te doen.

folder verspreiding

Bepaal zelf de opmaak van je verspreiding

Aan de hand van het uiterlijk van je folder kun je ervoor kiezen of deze lekker fel gekleurd is en opvalt, of hoeft het niet allemaal zo opvallend te zijn maar juist rustig. Wil je niet dat de hele stad de folder krijgt, je kunt specifiek een plaats, gedeelte van de plaats of een wijk selecteren die de folder moet krijgen. Het is natuurlijk een goed moment om tijdens bepaalde feestdagen een folder uit te brengen met leuke acties, vaak worden voor de kerstdagen de folders meer gelezen als in de zomer. Als bedrijf bepaal je alle facetten van de zending. 

Eenvoudig je verspreiding zelf regelen

Op adverteerweb.nl kun je eenvoudig zelf je folder verspreiding regelen, op het platform heb je in een paar stappen de hele procedure doorlopen en de verspreiding geregeld. Je kiest het gebied als eerste waar je de folder wilt verspreiden, hierbij kun je zowel per wijk als per postcode zoeken. Het systeem zoekt dan het aantal huishoudens erbij, wil je de folder apart laten bezorgen of mee met het folderpakket of met de krant. Als laatste kies je de week van verspreiding, op deze manier kun je veilig en vertrouwd een verspreiding opzetten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *