refurbished kantoormeubelen
Zakelijk

Meubilair in een schoon jasje

Thuis werken is tegenwoordig normaal geworden voor wie het mogelijk is. Maar het belangrijkste vergeten wij allen: Goed meubilair. Spijtig want na verloop van tijd zul je merken dat de klachten in de rug ontstaan. De armen worden steeds zwaarder en dan nog niet gesproken over de pijnlijke nek. Nieuw meubilair aanschaffen is prijzig en totaal niet noodzakelijk. Je kunt namelijk ook gerust refurbished kantoormeubelen gebruiken! Dit zijn tweedehandse meubelen welke met de hoogste zorg is gecontroleerd en gereinigd. Eigenlijk ben je voorzien van “nieuw” meubilair, maar dan in een schoon jasje.

refurbished kantoormeubelen

Bij Mauron vind je bijvoorbeeld meubels van Ahrend. Een van de beste merken welke ooit op de markt gebracht is. Sterk, krachtig en zeer flexibel om hiermee te werken. Als je een bureaustoel wilt aanschaffen bij Ahrend zelf, dan kan je de portemonnee trekken. De prijzen die zij daar hanteren zijn vele malen hoger en zonde om dit uit te geven. Want refurbished kantoormeubelen van Mauron bieden dezelfde comfort! Je bent bij Mauron een stuk voordeliger uit en zij komen het ook nog eens met plezier bezorgen!

refurbished kantoormeubelen

Op kantoor refurbished kantoormeubelen gebruiken

Natuurlijk is het ook mogelijk om refurbished kantoormeubelen voor op kantoor aan te schaffen. Een complete werkplek kun je simpel en snel via de webshop bestellen. Wil jij liever een offerte op maat hebben voor meer werkplekken? Geen probleem, neem dan gerust contact op en zij helpen je graag verder. Ook als jij eerst wilt proef zitten is dit geen probleem. Let er wel even op dat vanwege het Convid-19 virus het nét even anders gaat als dat je verwacht. Handen schudden zullen zij even niet doen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij hier geen stoel of bureau kunt testen! Kortom, geef tweedehands meubilair ook een mooi plekje op jouw kantoor.