watertank
Zakelijk

Multifunctionele tank

Misschien heb je er nog niet over gedacht, maar een watertank kan bij je huis ook erg functioneel zijn. Vang je bijvoorbeeld het regenwater op, dan kun je dit later gebruiken om bijvoorbeeld te tuin mee te sproeien. Je denkt niet alleen mee over het milieu, maar ook voor de waterrekening is dit voordelig. Heb je een systeem thuis gemaakt, dan is het zelfs mogelijk om het opgevangen water te gebruiken om het toilet door te spoelen of voor de wasmachine.

watertank

Ook voor je boot of caravan

Heb je een caravan, boot of tuinhuis dan kun je ook gebruik maken van een watertank. Op deze manier ben je nooit afhankelijk van een wateraansluiting en heb je altijd water in ieder gebied, handig want je hoeft niet met je teiltje afwas naar de toiletgebouwen te lopen. De tanks van rotterdamplastics.nl zijn betaalbaar en zeker de moeite om te overwegen tijdens het kamperen. Heb je andere vloeistoffen die je op moet slaan, dan zijn de tanks ook geschikt.

Ruimtebesparend door de vorm

Wil je gebruik maken van een watertank dan zit je gelukkig niet aan een vaste vorm vast, wel is het zo dat een lage tank in een boot of caravan minder ruimte inneemt. De meeste tanks zijn uit één stuk vervaardigd, dat een lekkage krijgen bijna onmogelijk is. Het kunststof wat is gebruikt om de tank te vervaardigen is 8 mm dik, dit betekent ook dat de tank stevig en stabiel is. Bij grote tanks is er om vervorming tegen te gaan, gebruik gemaakt van schotten in de tank.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *