laptop
Computer

Snel en goed je werkzaamheden verrichten

Met een laptop kun je tegenwoordig dezelfde dingen doen als op een computer. Sterker nog een goed exemplaar overtreft een vaste computer op alle fronten, je kunt laptops grofweg verdelen in drie soorten besturingssystemen. Alle drie de soorten hebben in veel gevallen hun eigen gebruikers, Google, Windows en Apple. Omdat de systemen best veel verschillen van elkaar stappen gebruikers over het algemeen niet snel over naar een ander systeem. Ook op financieel gebied is er een groot verschil tussen de drie soorten.

laptop

Betaalbare modellen

Het is natuurlijk afhankelijk van de dingen die je ermee wilt doen hoe duur de laptop in de meeste gevallen is. Wil je er een beetje mee surfen over het net, een film kijken of wat andere eenvoudige dingen heb je voor weinig geld al een prima exemplaar. In de meeste gevallen kom je dan uit bij een Windows model of een Chrome book van Google. prijstechnisch zijn de modellen van Apple was prijziger dan de twee andere soorten. In gebruik is een Google exemplaar ook eenvoudig, de besturing van Apple is wat ingewikkelder.

laptop

Exemplaar om mee te gamen

Natuurlijk kun je op een eenvoudige laptop ook een game spelen, maar ben een fanatiek gamer dan vraag je meer van je computer. Een groot geheugen, een goede grafische kaart en veel geheugen. Azerty heeft voor de echte gamer ook de laptop van je dromen, hierop kun je werkelijk iedere game spelen. Een losse externe videokaart is een van de vereisten die je nodig hebt, naast een grote opslag op je harde schijf.