bloggen voor geld
Zakelijk

Verdien geld met schrijven

Schrijf je regelmatig blogs en wil je hiermee geld verdienen, waarschijnlijk struggle je er ook mee om leuke opdrachten te vinden. Met de komst van internet is de concurrentie erg groot geworden, en valt het niet mee de juiste opdracht te vinden. Met behulp van Blog Brains kun je bloggen voor geld, zij hebben een netwerk van opdrachtgevers en bloggers die elkaar helpen. Voortaan hoef je niet meer op zoek naar opdrachten, deze krijg je in je mailbox. Eenvoudiger kan het bijna niet. 

bloggen voor geld

Eenvoudig opdrachten ontvangen

Bloggen voor geld wordt op deze manier wel heel eenvoudig, geen onderhandelingen meer en iedere keer een pitch maken. Voordeel is ook dat je schrijft voor een vast tarief, je weet direct waar je aan toe bent bij het aanmelden. Je hoeft als enigste een korte motivatie te schrijven wanneer je een leuke opdracht ziet. Je hebt bij aanmelding de onderwerpen opgegeven waarover je wilt schrijven, alleen deze opdrachten krijg je in je mailbox. Je vindt dus als snel een leuke opdracht om te maken.

Schrijf wanneer je zin hebt

Wanneer je wilt bloggen voor geld hoef je natuurlijk niet iedere opdracht aan te nemen, jij bepaald helemaal zelf wanneer je wil schrijven. Je bent niet verplicht, je mag bij een opdracht ook zelf de insteek bepalen van de blog. Voordeel van het systeem is ook dat je niet iedere keer hoeft te concurreren met andere bloggers over het tarief. Door het enorme netwerk van Blog Brains, zal het niet lang duren voor je een leuke opdracht binnen hebt die je kunt schrijven. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *