zadelkruk
Zakelijk

Zadelkruk voor de beste houding

De bureaustoelen zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Dit omdat goede bureaustoelen lichamelijke klachten kunnen voorkomen. Er zijn dan ook veel verschillende soorten stoelen op de markt. Een van deze stoelen, is de zadelkruk. Door gebruik te maken van een zadelkruk, in plaats van een traditionele stoel, zul je minder snel last krijgen van lichamelijke klachten.

zadelkruk

Stabiliteit achter het bureau

Een van de redenen waarom veel mensen kiezen voor een zadelkruk, is omdat het erg stabiel is. Daarnaast dien je je torso aan te spannen wanneer je op de kruk zit. Hierdoor ben je eerder geneigd om rechtop achter het bureau te zitten. Het is in eerste instantie flink wennen, maar uiteindelijk levert het vele voordelen op. 

zadelkruk

Wie kan er gebruik maken van een zadelkruk?

Een zadelkruk kan door vrijwel iedereen gebruikt worden. Zadelkrukken zijn namelijk te verkrijgen in verschillende groottes. Daarnaast zijn de meeste zadelkrukken verstelbaar. Naast dat je ze steeds meer ziet verschijnen achter bureaus zijn zadelkrukken ook erg populair onder de tandartspraktijken en kappers. Mocht je momenteel op zoek zijn naar een nieuwe bureaustoel, dan zul je ook eens een kijkje moeten nemen tussen de vele zadelkrukken.